16 Nisanda Dostları Sevindirip, Düşmanları Üzeceğiz

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık,  gençlik kolları, kadın kolları, belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı ile birlikte referandum çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Araklı’nın İyisu mahallesini ziyaret eden heyet burada vatandaşlardan 16 Nisan anayasa değişikliği için destek istediler. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yapmış olduğu açıklamada; ”Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı dış saldırıları, ülkemize kurulan tuzakları yakından görüyorsunuz takip ediyorsunuz. Tıpkı Birinci Dünya Savaşında olduğu gibi Türkiye’yi dize getirmek, istikametini çizmek isteyenler karanlık bir oyun peşinde. Kimi zaman bölücü terör, kimi zaman kardeş kavgası, kimi zaman ekonomik krizlerle Türkiye’nin yolunu kesmek istiyorlar. Cumhurbaşkanımıza suikast planları yapıyorlar. Hükümeti yok etmeye çalışıyorlar. Milletin Meclis’in üzerine bombalar yağdırıyorlar, ama başaramadılar, başaramayacaklar. Sevdamız millet kararımız “Evet” Daima millet kararımız “Evet” ifadelerine yer verdi.

10.04.17