19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

Araklı Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Belediye Başkanı Recep Çebi, belediye meclis üyeleri ve protokol üyelerinin katılımıyla gaziler günü kutlandı. Kaymakamlık binasında gerçekleşen çelenk sunma ve İstaklal Marşı’nın ardından Kaymakam Koşansu gazileri makamında ağırladı. Ardından Belediye Başkanı Recep Çebi, Kaymakam Koşansu, gazilerin evini ziyaret etti.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; “Tarihin hangi döneminde olursa olsun vatanı için inançla çarpışan ve bu görev sırasında gazi olanlar milletimizin gönlündeki saygın yerlerini almıştır ve almaya devam edecektir. Geleceğimizi, canlarını tehlikeye atarak kurmaya çalışan kahraman gazilerimize minnet borçluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Eylül Gaziler Gününü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.” ifadelerini kullandı.

20.09.18