24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Gerçekleştirildi

Trabzon’un Araklı ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Araklı Öğretmen Evinde yapılan programa Kaymakam Ahmet Günaydın, Belediye Başkanı Recep Çebi, Askerlik Şubesi Başkanı Emrah Emre Avcıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İstiklal Marşı ile başlayan program, öğrencilerin günü anlatan şiir ve kompozisyon yarışmalarıyla devam etti. Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerini Kaymakam Günaydın, Başkan Çebi ve Askerlik Şubesi Başkanı Avcıoğlu verdi. Emekli öğretmenlere ise Hizmet Şeref Belgesi verildi.

Aday öğretmenlerin yemin töreni ile birlikte sona eren programda Belediye Başkanı Recep Çebi günün anlamını ifade ettiği konuşmasında; ”Bir aşkla bin çocuğa bölünmüş, yorulmak nedir bilmeyen yüreğiniz, ve bugünümüzü mümkün kılan tüm emeğiniz için binlerce kez teşekkür ederiz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, ebediyete intikal eden ve görevleri başında şehit düşen tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

24.11.17