24 Öğretmenler Günü Programı Gerçekleştirildi

İlçemizde ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ etkinlikleri kapsamında 22 kasım 2019 tarihinde ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Rıza KESKİNSOY,Şube Müdürümüz Ufuk CENG, İlçemiz okul/ kurum müdürleri ve öğretmenlerin katılımıyla yürüyüş gerçekleşti.İlçemiz otogar mevkiinden başlanılarak Kalecik mevkiinde son bulan yürüyüşün ardından İlçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kahvaltı yapıldı. Daha sonra İlçemizde görev yapan ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimizin kabir ziyaretleri yapıldı. 24 Kasım 2019 tarihi saat 11:00’da Araklı İlçe Merkezi, Hükümet Konağı Önü Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Rıza KESKİNSOY tarafından çelenk sunularak, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından saat 12:00’da kutlama programı için Araklı Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda toplanıldı.İlçemiz Kaymakam V. Ömer Ahmet ÖZDEMİR,Belediye Başkanı Recep ÇEBİ,İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman ŞİMŞEK,İlçe jandarma Komutanı Tolga AY,İlçe yazı İşleri Müdürü Neşe ÇEBİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Rıza KESKİNSOY,okul/kurum müdürleri,öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla başlayan program İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Araklı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yunus Emre Bayrak tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti..Günün anlam ve önemine ilişkin İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Rıza KESKİNSOY´un konuşmalarının ardından şehit olan öğretmenlerle ilgili video gösterimi gerçekleşti. Araklı Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi Seyfettin KARA tarafından “Ben Bir Öğretmenim” adlı şiir okundu ve ilçemiz geneli okullarda 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında İlçe birincisi olan eserler, eser sahibi öğrenciler tarafından okundu. Öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalarda ilk üçe giren eserlerden 1.olanlara ödülleri İlçemiz Kaymakam V. Ömer Ahmet ÖZDEMİR tarafından,2. olanlara ödülleri Belediye Başkanımız Recep ÇEBİ tarafından ve 3. olanlara ödülleri , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Rıza KESKİNSOY tarafından takdim edildi.

26.11.19