29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Trabzon Araklı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlamalar Araklı Atatürk Ortaokulu önünde yapıldı.

Törene Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Recep Çebi, Emniyet Müdürü Mehmet Ortaasyalı, Jandarma Karakol Komutanı Hüsamettin Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, CHP Başkanı Mecit Solmaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Hami Civelek ve protokol üyeleri katıldı.

Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve Belediye Başkanı Recep Çebi törene katılanların bayramını kutladı. Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin törende yaptığı açıklamada Cumhuriyetimizin 95. yılında büyüyen gelişen bir Türkiye var diyerek hepimiz ülkemiz için hep beraber çalışmalıyız dedi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle yâd ediyorum.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun dedi.

Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin hazırlamış olduğu program ve folklor ekibinin gösterileri törene katılanlara güzel dakikalar yaşattı.

Bu duruma Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve Araklı Belediye Başkanı kayıtsız kalmayarak folklar ekibini Araklı Arakale Restoranda yemekte ağırlayarak jest yaptı. Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin öğrencilere yaptığı açıklamada; ”sizinle gurur duydum siz böyle olduğunuz müddetçe güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır. Bundan şüphem yoktur” dedi.

Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada eğitime her alanda desteğimizi sürdürüyoruz bundan sonrada desteğimiz sürecek dedi.

30.10.18