5 Yıldızlı Otel Tamamlanmak Üzere

Trabzon’un Araklı ilçesinde konaklama anlamında tüm engeller ortadan kalkıyor. Trabzon’un en çok turizm merkezine sahip olan ilçelerden bir tanesi olan Araklı’da turistlerin konaklayabilecekleri bir otel ve benzeri yapıt bulunmuyordu. Tek sorun turistlerin ağırlanması değil, ilçeye dışarıdan gelen misafirlerin ağırlanması hususu da oldukça sorun teşkil ediyordu. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu, en kısa sürede bu duruma neşter vuracağını dile getiriyordu. Başkan Çebi’nin uğraşları sonucunda Araklı’ya 5 Yıldızlı otel inşa edildi. Belediye Başkanı Recep Çebi teknik ekibiyle birlikte yapımı tamamlanmak üzere olan otelde incelemelerde bulundu. Sosyal medya hesaplarından müjdeyi veren Başkan Çebi vatandaşlardan oldukça olumlu tepkiler aldı. Araklı’da artık otel ve konaklama sorunu olmayacak.

30.05.18