30  AĞUSTOS ZAFER  BAYRAMI MESAJI

14 saat önce, Yorum yok

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Araklı  belediye  Başkanı Recep Çebi  30 Ağustos  zafer  bayramının 92. yıldönümü dolayısıyla  bir  mesaj  yayınladı.   "  Tüm  vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum. dedi.

30  AĞUSTOS ZAFER  BAYRAMI MESAJI

14 saat önce, Yorum yok

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

menu basvuru duyurular haberler mecliskararlari ihaleler muhtarlar nikahsayarlari logolar mudurler sporkulupleri ebelediye onemlitelefonlar