Afetzedeler İçin Bir Araya Gelindi

Araklı Kaymakamlığında afetzedeler için yapılan toplantıya Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Çebi Vakfından Ayşe Çebi, belediye meclis üyeleri ve ilgililer katıldı. Araklı’da yaşanan büyük sel felaketinde maddi ve manevi zarar gören ve rahmetli olan vatandaşlarımızın aileleri ile ilgili çalışma başlatıldı. Kaymakamlık, Belediye ve Çebi Vakfı aileler için harekete geçti. Afetten etkilenen tüm kesimlere yardım yapılacak.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi konuyla ilgili olarak; ”Araklı’da yaşadığımız büyük sel felaketinde maddi ve manevi zarar gören vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Çebi Vakfı, Kaymakamlığımız ve Belediyemiz ortaklaşa gerçekleştireceği çalışmada ailelerimize her türlü desteği sağlayacağız. Desteklerinden dolayı Çebi Vakfı Başkanı Tayfun Çebi’ye, Ayşe Çebi’ye ve Vakfımıza teşekkür ediyorum. Yaşadığımız afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kes daha Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

02.08.19