Afrin’deki Mehmetçik için Anlamlı Kermes

Trabzon’un Araklı ilçesi Yılmaz Çebi Ortaokulu öğrencileri, öğretmenler ve velilerinin katkılarıyla Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla kermes düzenlendi. Kermes açılışı öncesi Fetih süresi okundu ve ilçe Belediye Başkanı Recep Çebi konuşma yaptı.

Araklı Belediye Başkanı Çebi konuşmasında; ”Zeytin Dalı, terör örgütlerine, Türkiye’yi işgal etmeye çalışan hainlere karşı sürdürülen bir operasyondur. Bizler liderimizin arkasında dimdik durmaya devam edersek, birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza edebilirsek, kardeşliğimizi pekiştirebilirsek, dedikoduculara, fitnecilere prim vermezsek, aramızı bozmak isteyenlere fırsat vermezsek, saflarımızı sık tutabilirsek, zafer bizlerin ve inananların olacaktır. Bugün Yılmaz Çebi İlkokulunda Afrin’deki mücadele için düzenlenen kermese iştirak ettik. Geçmişte olduğu gibi analarımız, hanım kardeşlerimiz bu kutlu mücadeleye destek vermek amacıyla ellerinden gelen tüm desteği ortaya koyuyorlar. Programın düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Allah askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Okul Müdürü Yunus Tilki, düzenledikleri kermesin gelirinin tamamının Türk milletinin sevgilisi olan Afrin’deki Mehmetçiklere gönderileceğini belirtti.

Düzenlenen kermese Kaymakam İbrahim Halil Şivgan, Belediye Başkanı Recep Çebi, Jandarma Komutanı Engin Akbaba, Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, İlçe Müftüsü Abdulkerim Tohumcu, vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.

13.03.18