Ali Abdullah ve Soner Özbay Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlçemiz Çamlıktepe ve Yüceyurt mahallelerinde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden belediyemiz personeli Ali Abdullah ve vatandaşlarımızdan Yüceyurt Cami İmamı Soner Özbay Araklı Küçük Cami önünde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlıkarına defnedildiler.

Cenaze törenine Tarım ve Orman Bakanı Sn. Dr. Bekir Pakdemirli, Trabzon Valisi Sn. İsmail Ustaoğlu, Rize Valisi Sn. Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Murat Zorluoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Sn. Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, İl Jandarma Komutan V. J.Albay Sn. Arkın Eken, İl Emniyet Müdürü Sn. Orhan Çevik, ölenlerin yakınları ile ilçe halkının yoğun katıldı. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yayınladığı mesajda; ”Allah’ım gani gani rahmet eylesin. Ailelerine sabırlıklar diliyorum. Allah bizlere bir daha böyle bir felaket yaşatmasın.” ifadelerine yer verdi.

19.06.19