Ambulans Helikopter Pisti Çalışmaları Devam Ediyor

Trabzon’un Araklı ilçesinde 112 Acil ambulans helikopter pisti çalışmaları devam ediyor. Kaymakam Ahmet Günaydın ve Belediye Başkanı Recep Çebi helikopter pisti çalışmalarını teknik ekiple birlikte yerinde inceledi. Araklı ilçesine yapılan pistte hasta aktarım alanları da bulunacak. Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Güçlü hükümetimizle birlikte acil durumda olan hastalara ambulans helikopter aracılığıyla acil müdahaleler yapılacak. Eskiden ambulans bile zor bulunurken şuan helikopterler vatandaşın hizmetine sunuluyor. Araklı’da projelerimizin hayata geçirilmesini sağlayan İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya ve destek verenlere ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Ambulans Helikopter Pisti ilçemize hayırlı olsun.

25.12.17