Araklı 1961 Spor Kulübü için Araklı Tek Yumruk Oldu

Araklı 1961 Spor Kulübü için Araklı birbirine kenetlendi. Spor kulübünün çok daha iyi yerlere gelebilmesi için mücadele ediliyor. Araklı 1961 Spor Kulübü Başkanı Mustafa Limanoğlu, yönetim kurulu ve futbolcular adına yemek verildi. Yemeğe Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Recep Çebi, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hüsamettin Özdemir, Askerlik Şubesi Başkanı Mustafa Barutçu, Emniyet Müdürü Mehmet Ortaasyalı, meclis üyeleri, Bayram Halil Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Şener, Şoförler Odası Başkanı Coşkun Kınalıoğlu, Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Öztorun, muhtarlar, Araklıspor eski başkanlarından Fatih Çebi, Erdal Koçaslan ve yönetimi, milli güreşçi Osman Ayaydın ve iş adamlarından Şener Şengün katıldı.

Organizasyonda yapılan konuşmalarda herkes Araklı 1961 Spor Kulübünün yanında olduğunu ifade etti. Futbolcular birlik ve beraberlikten son derece memnun kalarak moral depoladılar.

Belediye Başkanı Recep Çebi ise; ”Araklı 1961 Spor Kulübümüzün şoförlerimizle, esnafımızla, doktorlarımızla, memurlarımızla, muhtarlarımızla, meclis üyelerimizle topyekun yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde muhteşem bir tablo oluşturduk. Gerçekleşecek olan önemli müsabaka öncesi futbolcularımıza moral kazandırdığımızı düşünüyorum. Araklı’da bu şekilde birlik ve beraberlik tablosu olduğu sürece hiçbir engel önümüzde duramayacaktır. Katılım sağlayıp destek veren herkese teşekkür ediyor, futbolcularımıza önümüzdeki önemli müsabakada başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

30.10.18