ARAKLI BELEDİYESİ ZİYARETCİ AKININA UĞRUYOR

TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI NİHAT TOSUN ARAKLI DAYDI
Trabzon milletevkili aday adayı olan sağlık bakanlığı eski müştaşarı Hemşehrimiz Nihat Tosun Araklı belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Recep Çebiden çalışmaları hakkında bilgi aldı. oldukça samimi geçen ziyarette Araklı belediye başkanı Recep Çebinin konuşmaları damga vurdu.
BÜROKRATLAR SİZİN GİBİ RİSK ALMALI DEDİ
Araklı belediye başkanı Recep Çebi kendisini ziyaret gelen Sağlık bakanlığı Eski müşteşarı Nihat Tosunu Trabzona sağlık yatırımı kazandırabilmek için gerekirse risk aldık diyen Trabzon Milletvekili adayına Bürokratlarda sizin gibiş risk alabilmeli diyerek öneri sunması dikkat çekti.
ARAKLI BELEDİYESİ ZİYARETCİ AKININA UĞRUYOR
Öte Yandan Araklı belediye Başkanı Recep Çebi yerel yönetim ve teşkilatımızla işbiriliği yaparak ilçemizden mutlaka bir milletvekili adayımız olsun istiyoruz.dedi. Araklı belediye başkanını bir hafta içinde Trabzon milletvekili aday adaylarının sürekli ziyaret etmesi Belediyede ayrı bir güzel hava oluşturdu.

Ibrahim Kanli'nin fotoğrafı.

18.02.15