ARAKLI BELEDİYESİNDEN ÇIKAN KARARA ESNAF VE VATANDAŞTAN DESTEK YAĞIYOR

Araklı belediyesi tarafından belediye meclisinden alınan kararla uygulamaya konulan Yaya yollarını isgal ve kaldırımları yayalara bırakma çalışması meyve vermeye başladı. Araklı belediyesi zabıta ekipleri başlattıkları denetlemelerden gelen olumlu sonuçları degerlendiren Araklı belediye BAŞKANI Recep Çebi” halkımızın rahatlığı için gayret gösteriyoruz. Yaya yollarını işgal edilmemesi için beklediye meclisimizden alınan kararı uygulamada belediye zabıtamız devemlı çalışıyor. bize ilk gelen izlenimlerde esnafımızda vatandaşlarda bu konuda duyarlılık gösterdi. Teşekkür ediyoruz “dedi.
Araklı belediye zabıta müdürü ŞENOL ÇEBİ DE VERDİĞİ BİLGİDE 20 EKİMDEN İTİBAREN BU KONUDA KARARLI OLDUĞUMUZU ARAKLI HALKI GÖRECEK dedi.

ARAKLI  BELEDİYESİNDEN  ÇOIKAN KARARA   ESNAF VE  VATANDAŞTAN  DESTEK  YAĞIYOR
Araklı belediyesi tarafından  belediye  meclisinden  alınan kararla  uygulamaya  konulan  Yaya  yollarını  isgal ve  kaldırımları  yayalara  bırakma   çalışması  meyve  vermeye  başladı. Araklı belediyesi zabıta  ekipleri  başlattıkları denetlemelerden  gelen olumlu sonuçları degerlendiren Arakşlı belediye  BAŞKANI recep Çebi  halkımızın  rahatlığı için  gayret  gösteriyoruz. Yaya  yollarını  işgal edilmemesi için beklediye  meclisimizden alınan  kararı  uygulamada  belediye  zabıtamız  devemlı çalışıyor. bize ilk gelen izlenimlerde  esnafımızda  vatandaşlarda   bu  konuda duyarlılık gösterdi. Teşekkür ediyoruz dedi.
Araklı belediye  zabıta  müdürü  ŞENOL ÇEBİ DE  VERDİĞİ  BİLGİDE  20  EKİMDEN İTİBAREN   BU KONUDA  KARARLI  OLDUĞUMUZU   ARAKLI HALKI  GÖRECEK dedi.

17.10.14