Araklı Eşsiz Güzellikleriyle Turizm Haftasında Ziyaretçilerini Bekliyor

Kaymakam Ahmet Günaydın, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve meclis üyeleri ile birlikte 06.05.2017 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Turizm Haftası Etkinlikleri için yapılan hazırlıkları kontrol ettiler. İlçe merkezinden Pazarcık güzergahı boyunca şelaleler, taş köprüler, hanlar, mesire alanları ve doğal güzellikler ziyaretçilerini bekliyor. Turizm alanında bulunan sektörlere cevap verebilecek coğrafi ve fiziki yapıya sahip olan Pazarcık Turizm Merkezinin en iyi şekilde değerlendirilmesi için çaba sarf ediliyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi bu hususta bütün çalışmaları titizlikle yürüterek ilçenin turizmden nasibini almasını bekliyor. Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ”Pazarcık güzergahında gerçekleştirdiğimiz çalışmaları inceledik. Doğa harikası güzelliklerimizi tanıtmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Gerçekten gidip göremediğimiz veya gözümüzden kaçırdığımız eşsiz güzelliklere sahip bir ilçenin mensuplarıyız. Tilkibeli dediğimiz mesire alanında KTÜ’den keşfe ve geziye gelen öğrencilerimizle karşılaştık. Öğrencilerimizle ve hocamızla yaptığımız sohbette bölgeyi son derece beğendiklerini belirttiler. Turizm Haftası Etkinlikleri İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun, Trabzon Milletvekillerimiz, Trabzon Valimiz Sn. Yücel Yavuz’un, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun katılımıyla 06.05.2017 Cumartesi günü saat 11:00’da gerçekleşecektir. Tüm hemşehrilerimizi ve doğa severleri bu güzel programa bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

04.05.17