Araklı Her Geçen Gün Büyümeye Devam Ediyor

Trabzon’un Araklı ilçesi her geçen gün büyümeye devam ediyor. İlçenin büyümesiyle birlikte alt ve üst yapı çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince aralıksız devam ettiriliyor. Belediye Başkanı Recep Çebi parke, beton ve asfalt çalışmalarını yakından takip ederek kontrolleri sağlıyor. Karadere Vadisi boyunca Araklı gelişme gösteriyor. Çarşıbaşı denilen bölgede parke çalışmalarının yanı sıra çevre düzenlemeleri yapılıyor. Yapılan planlamalar neticesinde Araklı’nın büyük caddelerinde şehrin görünüşüne ve güvenliğine hitap edecek ışıklandırma çalışmaları yapılacak. Işıklandırma çalışmaları ile şehrin görünümü ve vizyonu çok daha etkili olacak. Şimdilik sadece şehrin girişinde ve sahilde bulunan bölümlerde çalışmalar yapıldı.

04.01.19