Araklı İhale İçin GÜN SAYIYOR

Trabzon’un Araklı ilçesi Belediye Başkanı Recep Çebi’nin vizyon projelerinden olan belediye ve hükümet konağı hizmet binasının ihale tarihi belli oldu. 21 Mayıs 2018’de gerçekleşecek ihaleye sayılı günler kaldı.

Trabzon’un Araklı ilçesinde, Belediye Başkanı Recep Çebi’nin girişimleri sayesinde inşa edilecek yeni belediye ve hükümet konağı hizmet binasında işler yolunda gidiyor. Araklı’nın vizyon projelerinden olan yeni belediye ve hükümet konağı hizmet binası için ihale tarihi de dün itibarıyla belirlendi. Araklı’nın belediye binasının ihalesinin gerçekleştirilmesine sayılı günler kaldı.

HER ŞEY YOLUNDA

21 Mayıs 2018 saat 14:30’da gerçekleşecek olan ihaleyi değerlendiren Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Bu hizmet binasının proje aşamasından bu aşamaya gelene dek zor süreçlerden geçtik. Ancak şükür ki kamulaştırma bedelinin Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yardımlarıyla karşılanmasından sonra her şey yolunda gitti. Önce tapumuza kavuştuk şimdi de ihale tarihi için gün sayıyoruz. Araklımız için heyecanlıyız. Halkımıza hizmet etmek, bu hizmet için onlara laik ortamlar oluşturmak bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır. Şimdiden Araklımıza hayırlı olsun” dedi.

ÖRNEK OLACAK

Başkan Çebi, ilçenin sahil kesiminde inşa edilecek hükümet konağı hizmet binasının örnek bir proje olacağını söyledi. İhale sürecinden sonra inşaat çalışmasına bir an evvel başlanacağı bilgisini de paylaşan Çebi, söz konusu bina için harcadıkları çabaya değeceğini de sözlerine ekledi ve bu süreçte kendisine destek olan olmayan herkese teşekkür etti.

Haber: Şükran ATALAR

05.04.18