Araklı küçük sanayi sitesine kavuşacak. İş yeri başvuruları başladı.

Araklı küçük sanayi sitesine kavuşacak. İşyeri başvuruları başladı.

İlçemizde yapılması düşünülen Küçük sanayi sitesine ait işyrerlerinin satışına 16 mart tarihinden itibaren öncelklli olarak sanayici, imalat , üretim, ve tamirattan oluşan esnafa satışı bir aya içerisinde gerçekleştirilecektir.
Toplam 216 işyertinin içerisinde bulunan tüm oto tamircileri, pvc imalatcıları, ahşap ve demir doğrama imalatcıları, sıcak demir imalatcıları, ve alektrikli ev aletleri imalatcıları konacak şekilde dizayn edildi. Ayrıca işyeri sayısı yetmediği durumda Toki idaresiyle yapılan görüşmede ilve işyerleri üretilecektir.
Araklı belediye başkanı Recep Çebi “Amacımız Araklıdaki Küçük sanayici esnafımız işyeri sahibi yapmak ve çarşı içerisinde Dağınık durumda olan işyerlerini bir araya getirmek , esnafımıza adres oluşturmak ve iş hacimlerinin artmasına  sebeb  olacaktır.

Ibrahim Kanli'nin fotoğrafı.

26.03.15