Araklı Yeni Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin Göreve Başladı

Trabzon Araklı Kaymakamlığına, Muş’un Varto ilçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin Atandı.

Kaymakamı Mehmet Nuri ÇETİN 1979 yılında Ağrının Tutak ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakamlık sınavını kazandıktan sonra Kaymakam adayı olarak göreve başladı.

Sırasıyla Kütahya Dumlupınar, Ardahan Damal ve Bolu Göynük Kaymakamlığı yaptı. 28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakam Kararnamesi ile Muşun Varto ilçesine Kaymakam olarak atandı. İyi derecede İngilizce bilen Çetin Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, İmar ve Şehircilik Müdürü Zihni Hancı ve Kükürtlü mahalle muhtarı İbrahim Hakkı Altuntaş yeni Kaymakam Çetin’e ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Çebi Kaymakam Çetin’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

02.10.18