Araklı’da ‘Biz Anadoluyuz Projesi’ Hayata Geçiriliyor

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, eşi Sn. Emine Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu himayelerinde “Biz Anadoluyuz Projesi” hayata geçirilecektir. Proje kapsamında Doğu ile Güneydoğu Anadolu Bölgelerinden belirlenen 21 il’ den 15 yaş ve altı okul çağında olan 50.000 katılımcıya ülkemizin farklı şehirleri ziyaret ettirilerek iller arası kardeşlik köprüsü kurulması, ortak kültürel değerlerin paylaşılması hedeflenmektedir.

Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Recep Çebi, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy ve okul müdürleri bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdiler. Belediye Başkanı Recep Çebi konuyla ilgili olarak; ”Milli Eğitim Müdürlüğümüzde okul müdürleriyle programı başlatmak adına bir araya geldik. İnşallah bu program sayesinde Doğu ile Güneydoğu illerinde eğitim-öğretim hayatını sürdürmek isteyen öğrencilerimizin kalplerine dokunacağız.” ifadelerine yer verdi.

02.03.18