Araklımızı eğitimde daha iyi noktaya getirmek için tüm imkanları seferber edeceğiz

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yeni eğitim-öğretim yılının yaklaşması münasebetiyle toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Recep Çebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, okul müdürleri ve yetkililer katıldı. Yapılan toplantıda Araklı’nın eğitimde daha iyi noktaya gelmesi adına atılması gereken adımlar görüşüldü. Belediye Başkanı Recep Çebi eğitim ve eğitim camiasının her daim yanında olduklarını, bundan sonrada ne gerekiyorsa yerine getireceklerini kaydetti. Başkan Çebi eğitime oldukça önem verdiklerini ifade ederek tüm imkanları seferber edeceklerini de bildirdi.

Toplantı sonunda görev sürelerini dolduran müdür ve öğretmenlere Belediye Başkanı Recep Çebi tarafından şilt taktim edildi.

11.07.19