ARAKLI’NIN KURTULUŞU  MEHTER  MARŞIYLA  KUTLANACAK

araklinin_dusman_isgalinden_kurtulus_yil_donumu_h19794

Araklı Kaymakamlığının ve Araklı belediyesinin organize Araklının  kurtuluşunun  97. yıldönümü etkinliklerinde   vatandaşlara  mehter  marşı   konseri verilecek.  .

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 97.yıldönümü coşkuyla kutlanacak. Hükümet konağı önüne 9.30 da çelenklerin konmasıyla başlayacak  program,  Saffet Çebi mesleki ve  teknik anadolu lisesi  bahçesinde  kutlanacak. Belediye  Başkanımız  Recep Çebi ve  garnizon  komutanı konuşma  yapacaklar. Günün anlam ve  önemini belirten  şiir ve  kopmpozisyaonların  okunması ,ilçe  kaymakamı Adnan Tezcanın  günün anlam ve  önemini belirten konuşmaları , halk oyunları gösterileri, RESİM SERGİSİ.

MEHTERAN  GÖSTERİSİ

Araklının  kurtuluşunun  97. yılfönümü etkinliklerinde  yarın 12  15 de  Trabzon Büyükşehir belediyesi  mehteran  ekibi Belediyemiz  önündeki alanda.  konser verecek  .

SAAT  12 30 DA Kurtuluş  günü  ikramı  BELEDİYE  ÖNÜNDE

Araklı  belediye  başkanı Recep Çebi   Araklının Düşman işgalinden kurtuluşunun  97  .yıldönümü dolayısıyla konuşmasında “25 şubat araklının düşman işgalinden kurtuluş günü; ulusal dayanışma ve bütünleşmeyi, bir ulus olma sevincini ve hep birlikte tek hedefte birleşerek, ulusal onurumuzu koruma erdemini yaşadığımız tarihi günlerimizden biridir.Kurtuluş günümüz vesilesiyle, bu topraklara kanını, canını veren ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyor, ruhları şad olsun dedi.

24.02.15