Bakanlarımız Soylu ve Pakdemirli Heyelan ve Sel Olayının Yaşandığı Bölgedeler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Trabzon’un Araklı ilçesinde sel ve heyelanların yaşandığı yerleri ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve çok sayıda kurum amiri olay yerinde bakanlara eşlik ettiler.

Bakan Soylu ve Bakan Pakdemirli yapmış olduğu açıklamalarında, “Dün öğlen vakitlerinde Araklı ilçemizde meydana gelen sel felaketinde arama- kurtarma timlerimiz çalışmalarına gece boyunca devam etmektedirler. Bölgedeki 76 kişide bölgede tahliye edilmiştir. Şuan itibariyle çalışmalara devam edilmektedir. Bu konu hakkında tüm ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir” ifadelerine yer verdiler.

20.06.19