Başkan Çebi Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Araklı Belediyesi, yaşanacak olumsuzlukların önüne geçmek üzere yoğun yağış alan mahallelerde yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Periyodik olarak yapılan çalışmaları yerinde ziyaretlerinde bulunarak, sorunları yerinde tespit eden Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, su baskınları ve yoğun yağış alan mahalleler için yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projelerinin başlatılması talimatını vermişti.

Alt yapı ve yağmur suyu şebeke hattında Merkez mahallesinde sona gelinen çalışmaların ardından ilçenin diğer bölgelerinde proje çalışmaları başladı. Yılın her mevsiminde aldığı sağanak yağış neticesinde alt yapı sorunu yaşanan Araklı’da ıslah çalışmalarını hızlandıran Araklı Belediyesi ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor.

27.05.19