Başkan Çebi, Karayolları Genel Müdürü ile Görüştü

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık geçtiğimiz günlerde Ankara’ya gittiler. Araklı’da yapılmaya devam eden ve yapılacak olan projelerin takibini yapmak için Ankara’da sıcak temaslarda bulunuyorlar. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yeni dönemde Ankara’nın yolunu daha çok tutacağını belirtmişti. Belediye Başkanı Recep Çebi vatandaşların taleplerini tek tek yerine getirmek adına büyük bir çaba sarf ediyor.

Belediye Başkanı Recep Çebi ve Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık Ankara’da Karayolları Genel Müdürü Sn. Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Ak Parti İlçe Başkanımız Şaban Bıyık ile birlikte Karayolları Genel Müdürümüz Sn. Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyarette bulunduk. Genel müdürümüze desteklerinden dolayı ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

15.05.19