Başkan Çebi Kaybolan Minik Yavrumuz Seda Naz’ı Ziyaret Etti

Kaymakam Ahmet Günaydın, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve meclis üyeleri ile birlikte Araklı’nın Taştepe (burnak) mahallesinde geçtiğimiz günlerde kaybolan ve uzun aramalar sonucun bulunan 3 yaşındaki Seda Naz’ın ailesini ziyaret ettiler. Seda Naz’ın bulunmasına ilişkin dualar ve ilahiler eşliğinde program düzenlendi. Programa Taştepe mahallesi vatandaşları yoğun ilgi göstererek aileye geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Geçtiğimiz günlerde Araklı’nın Taştepe (burnak) mahallesinde kaybolan minik yavrumuz Seda Naz’ın bulunmasına yönelik ailesini ziyaret ettik. Minik yavrumuzun başına gelen bu talihsiz olay bizleri son derece derin bir üzüntüye boğmuştu ve haber alır almaz Kaymakamımız, Jandarma ve AFAD ekipleriyle beraber olay yerine intikal etmiştik. Uzunca süren aramalar sonucunda minik yavrumuz sağ salim ailesine teslim edildi. Yüce mevlama şükürler olsun. Kızımız gayet sağlıklı ve neşeli ailesine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

04.05.17