Başkan Çebi ve Kaymakam Günaydın Ev Ev Geziyor

Trabzon’un Araklı ilçe Kaymakamı Ahmet Günaydın ve Belediye Başkanı Recep Çebi her hafta yardıma muhtaç aileleri ziyaret ediyor. Kaymakam Günaydın ve Başkan Çebi vatandaşın ayağına giderek sorunları yerinde tespit edip yardım ellerini uzatıyor. Vatandaşlar uygulamadan oldukça memnun kaldığını ifade ederek duacı olduklarını söylüyorlar.

Vatandaş Odaklı Belediyecilik

Başkan Çebi ilçede yaptığı projelerin yanı sıra vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Vatandaşın her zaman yanında olduğunu, asla mağduriyet yaşatmayacaklarını ifade eden Başkan Çebi Kaymakam Ahmet Günaydın ile beraber son derece verimli bir çalışmanın içinde olduklarını ekledi. Kaymakam Günaydın ve Başkan Çebi bu çalışmalarını her hafta tekrarlıyorlar.

04.10.17