Başkan Çebi ve Kaymakam Günaydın Evleri Ziyaret Etti

Araklı Kaymakamı Ahmet Günaydın, Belediye Başkanı Recep Çebi ve Araklı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ekipleriyle birlikte Araklı’da bulunan ihtiyaçlı aileleri ziyaret ettiler. Araklı Belediye Başkanı ve Kaymakam Ahmet Günaydın ilçede tüm vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek adına el birliği ile çalışıyor. Gelir durumu düşük aileler Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından tespit edilerek yardım sağlanıyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Güçlü hükümetimizle birlikte ailelerimize gerekli destekleri sağlıyoruz. Sağladığımız desteklerin yanı sıra ailelerimizi Kaymakamımızla ziyaret ederek sohbet etmek istedik. Sohbetimizin yanında durumlarına da bizzat göz gezdirdik. Elimizden geldiğince bu ailelerimize gerekli desteği hem belediye hemde kaymakamlık olarak sağlayacağız.” ifadelerine yer verdi.

24.07.17