Başkan Çebi; ”Kendi ikbalimiz için değil, İlçemizin geleceği için”

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor.

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, şehrin her geçen gün güzelleşerek büyüdüğüne dikkat çekerek, bunu tüm vatandaşlarla birlikte başardıklarına dikkat çekti.

Araklı’nın bugün muhteşem bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Çebi, şöyle konuştu: “Tabi ki daha hayallerimiz var, yapacak çok işlerimiz var. Vatandaşlarımızın teveccühü ile inşallah taş üstüne taş koyarak yolumuza devam edeceğiz. Kendi ikbalimiz için değil ilçenizin geleceği için, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz inşallah. Bugün alnımız açık, başımız dik ilçemizin caddelerinde, sokaklarında yürüyoruz; vatandaşlarımın sevgisi ve ilgisi ile karşılaşmak en büyük mutluluk.” ifadelerine yer verdi.

11.03.19