Başkan Çebi Küçük Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

Trabzon’un Araklı ilçesinde gerçekleştirilen proje dahilinde 216 dükkanlı Küçük Sanayi Sitesi Projesi faaliyete geçti. İlçe merkezinde bulunan sanayi esnafı yeni dükkanlarına taşındılar. Merkezde bina altlarında bulunan sanayi esnafı çevreye oldukça rahatsızlık veriyordu.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında kura çekimleri yapılan Araklı Küçük Sanayi Sitesindeki dükkanlar tamamlandı. Dükkanlar ise hak sahiplerine teslim edildi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, dükkanlarına kavuşan sanayi esnafını ziyaret ederek ağız tadıyla ömür boyu sıcak iş yerlerinde bol kazanç diledi.

Çebi, “Araklı ilçemizde 60 yıldan bu yana hasretle beklediğimiz sanayimize TOKİ sayesinde kavuştuk. Yıllardır ilçede bina altlarında faaliyet gösteren sanayi esnafımız kura çekimi ile yeni iş yerlerine kavuştular. Türkiye’nin en modern sanayi sitesini kurduk. Emeği gecen herekse teşekkür ediyoruz. Araklı Küçük Sanayi Sitesinde çekiç sesleri yükselmeye başladı.” dedi.

30.11.18