Başkan Çebi Kurban Pazarını Gezdi

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, meclis üyelerinden Mustafa Akgün ve teknik ekibi ile Kurban Bayramının yaklaşması münasebetiyle kurban pazarını ziyaret etti. Başkan Çebi kurban pazarının her kısmını gezerek bütün satıcıları tek tek dolaştı. Vatandaşlar kurbran pazarından oldukça memnun olduklarını belirttiler.

Başkan Çebi’ye vatandaşlar ”Başkanım hiçbir yerde bu şekilde kurban pazarı yok. Sizlerden Allah razı olsun. Diğer ilçelerde kurban pazar alanlarının fiyatları çok yüksek ve koşullar çok sıkıntılı sizlere teşekkür ediyoruz.” dediler.

Başkan Çebi yaptığı açıklamada ”Meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve ekibimizle Kurban pazarımızı inceledik. Gerekli tüm çalışmalar burada yapıldı. Eksiklikleri de gideriyoruz. Mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, vatandaşlarımıza sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu güzel bayramın gerek İslam dünyasına gerekse tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şimdiden herkese hayırlı bayramlar.” diyerek hayvan pazarından ayrıldı.

08.08.19