Başkan Çebi Pehlivanlarla Bir Araya Geldi

Araklı Belediye Başkanı, Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, MHP İlçe Başkanı Hasan Demiray, Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte güreş salonunu ziyaret ettiler.

Başkan Çebi güreş salonu hocaları Aydın Özkan, İsmail Koçaslan ve Bahri Kethuda ve minik pehlivanlarla sohbet etti. Araklı güreş salonunda küçüklerde 35, büyüklerde 25 sporcu bulunuyor.

Belediye Başkanı Recep Çebi bölge şampiyonu olan ERDEM KETHUDA, EYUP YILDIRIM, MİRAÇ DANIŞMAZ, BAYRAM GÜMÜŞTAŞ ve ÖZKAN ÖZDERYA’yı tebrik ederek, Türkiye Şampiyonasına gidecek olan bu sporculara başarılar diledi.

Belediye Başkanı Recep Çebi spora ve sporcuya her zaman verdiği destekle anılıyor. Araklı’da birçok spor dalında dereceye giren sporcu mevcut. Başkan Çebi dereceye giren sporcuları ödüllendirmeyi asla ihmal etmeyerek, sporcuların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veriyor.

26.02.19