Başkan Çebi, Personelle İftar Yemeğinde Buluştu

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, düzenlediği iftar yemeği ile belediye personeli ile bir araya geldi.

Başkan Çebi Kalecikte bulunan turizm tesisinde düzenlediği iftar yemeğine belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, memurlar ve işçiler katıldı.

Yemek öncesi alandaki tüm sofraları gezen Başkan Çebi, belediye personelinin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek hayırlı iftarlar diledi. Okunan ezanla birlikte yapılan iftarın ardından dua edildi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, paylaşma, dertlerin manevi dünyada eritildiği bir ay olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Recep Çebi; İlçemize en iyi hizmeti ve en kalıcı hizmeti beraber yapacağız. Her gün bir önceki günden daha fazla çalışacağız, çalışmak zorundayız. Araklı halkı bizlerden hizmet bekliyor.” dedi.

21.05.19