Başkan Çebi Tedavi Gören Hemşehrilerini Ziyaret Etti

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, meclis üyelerinden Ekrem Reis ve Alican Gümüştaş ile birlikte Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesini ziyaret etti. Burada hastane personelleri ve tedavi gören hemşehrileriyle bir araya geldi.

Hastane personelinden bilgi aldıktan sonra hemşehrilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Recep Çebi onlarla hasbıhal olarak moral verdi.

Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ”Araklı Bayram Halil Devlet Hastanemizi ziyaret ettik. Burada tedavi gören tüm hemşehrilerime acil şifalar diliyorum. Biz dün olduğu gibi bugünde tüm vatandaşlarımızın acısında, mutluluğunda, sevincinde her anında yanında olmaya devam edeceğiz. Gönül belediyeciliği düsturunu en iyi şekilde vatandaşlarımıza yansıtacağız.” ifadelerine yer verdi.

02.05.19