Başkan Çebi, Yeşilköylü Hemşehrileriyle İftarda Buluştu

Araklılı hayırsever iş adamlarımızdan İstanbul’da tekstil ve inşaat sektörünün duayenlerinden Araklı yeşilköylü iş adamı  Zekeriya Şahintürk geleneksel hale getirdiği köyümüzde iftarda buluşuyoruz adlı iftar programını bu akşam gerçekleştirdi. Yeşilköy mahallesinde kurulan onlarca masada 500’e yakın davetli ve köylüsüne iftar yemeği veren Araklılı iş adamının yemeğine Araklı kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Meclis üyeleri, daire amirleri muhtarlar ve aynı mahalleden vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Açılış Konuşmasında Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden biri olan iftar buluşmalarından birini daha gerçekleştirmiş oluyoruz diyen  iş adamı Zekeriya Şahintürk davete katılan herkese teşekkür ediyorum. Bizi bu iftarlar ile birbirimize olan hasretimizi  dindirmiş oluyoruz hayra vesile oluyoruz. Araklı’nın  en güzel   köyünden  bütün  Türkiye   örnek olsun  istiyoruz  dedi.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’de; ”Araklılı olup, köyüne ve mahallesine sevdalı iş adamlarımızdan biri olan Zekeriya ağabeyimizin verdiği bu iftar çok anlamlı, bakın Araklı burada, birlik ve beraberlik burada, biz bunu ancak böyle hayra vesile olan iş adamları sayesinde görüyoruz. Hem memleketine olan hasretlerini gideriyorlar hemde vefalı olarak memleketlerinde hayra vesile oluyorlar. Teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

02.06.19