Başkan Çebi’den 107 Yaşındaki Yusuf Dedeye Ziyaret

Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşayan 107 yaşındaki Yusuf Memişoğlu, KOAH (astım) hastası olan ve hastanede tedavi gören 97 yaşındaki eşi Fatma Memişoğlu’nun yanından bir an olsun ayrılmıyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, 107 yaşındaki Yusuf Memişoğlu’nu ara ara ziyaret ederek halini hatırını soruyor.

Kendisinin sadece ayağı kırıldığı için bir kez doktora gittiğini anlatan Yusuf dede, sağlıklı yaşamının sırrının ise köy tereyağı ve yoğurt olduğunu ifade ediyor. 107 yaşındaki Yusuf Memişoğlu sağlığı ve enerjisiyle gençlere taş çıkartıyor. Sağlıklı olmasındaki en önemli etkenin ise köy tereyağı ve yoğurt olduğunu söyleyen 5 çocuk sahibi Yusuf dede, bu günlerde Araklı ilçesindeki hastanede tedavi gören 97 yaşındaki eşinin yanında kalıyor.

22.01.19