Başkan Çebi’den İçişleri Bakanı Soylu’ya Ziyaret

Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık Ankara’da İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile bir araya geldiler.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi Bakan Soylu’yu ziyaretlerinde Araklı’da gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecek oldukları projeleri görüştüğünü söyledi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞARAK ARAKLI’MIZI DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ

AK Parti’den yeniden Araklı Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin ardından omuzlarında ki yükün daha da ağırlaştığının bilincinde olduklarını söyleyen Başkan Çebi, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Araklı Belediye Başkan adaylığı görevi şahsıma tevdi edildi. Gece gündüz demeden çalışarak Araklı’mızı daha iyi noktalara taşıyacağız. Başlattığımız projeleri devam ettirmeye, yeni projelerimizi hayata geçirmeye aynı kararlılık ve azimle devam edeceğiz. Halkımıza gönülden ve kalpten hizmet edeceğiz. Araklı’nın kıymetli sakinlerini, muhtarlarımızı, bölgemizde yaşayan bütün vatandaşlarımızı mahcup etmeden, elimizden gelenin fazlasını yaparak bugüne kadar olduğu bundan sonrada özverili ve fedakarca çalışacağız. Bilgi, beceri ve deneyimlerimizi de bu sürece katarak, sizlerden gelecek görüş ve önerilerle birlikte bölgemizdeki gelişimi daha ileri seviyeye ulaştıracağız. İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

31.01.19