Başkan Çebi’den Muhtarlara Özel Yer

Trabzon’un Araklı ilçesinde bulunan 50 mahalle muhtarının vatandaşa daha hızlı hizmet verebilmesi için Araklı Belediyesi tarafından muhtarlara özel yer tahsis edildi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, belediye meclis üyelerinden Kenan Bağçiçek, Ekrem Reis, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Küçükdurmuş, Personel Müdürü Sinan Civelek ve muhtarların katılımıyla anahtar teslim işlemi gerçekleştirildi.

Muhtarlarla daima irtibat halinde olan Belediye Başkanı Recep Çebi vatandaşla muhtar arasında ki mesafe kriterini kaldırmak adına tüm mahalle muhtarlarının bir arada olabileceği, yaklaşık 100 kişilik toplantı salon, meclis odası vb. diğer odaların bulunduğu yer tahsisini gerçekleştirdiğini açıkladı. Muhtarlara tahsis edilen yer Merkez mahallesinde, Ziraat Odasının olduğu binanın içinde bulunuyor. Anahtar, Belediye Başkanı Recep Çebi tarafından Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Şahintürk’e teslim edildi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Şahintürk bu davranışından dolayı Belediye Başkanı Recep Çebi’ye teşekkür ederek; ‘’Belediye Başkanımız tüm muhtar arkadaşlarımızın ne derdi varsa, her daim yanında olarak onlara destek olmuştur. Muhtar arkadaşlarımızla böyle bir yere ihtiyacımız vardı. Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum. Allah kendilerinden razı olsun’’ ifadelerine yer verdi.

16.11.17