Başkan Çebi’nin 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Çebi mesajında; ‘’Basın, yazılı ve görsel kanallar aracılığı ile yaşadığımız bölge ve dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektedir.

Toplumların aydınlatılmasında, bilgi sahibi olmasında basına çok büyük görevler düştüğünü kaydeden Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi basının doğru, güvenilir, nitelikli ve objektif haberleriyle daima toplumun beğenisini kazandığını belirterek, Toplumsal değerlerimize saygıyı, kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi temel görev sayarak halkımızın doğru bir şekilde haber alma ihtiyacını sağlayan basın mensupları ve kuruluşlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı günlerini yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

24.07.19