Başkan Çebi’nin, Janrdarmanın 178’inci Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Çebi mesajında şunları kaydetti:
“Jandarma Teşkilatı 178 yıldır görev ve sorumluluklarını, üstün bir hizmet anlayışı ve başarıyla yerine getirmektedir. İlçemizde de bu görev bilinciyle hizmet etmekte olan Jandarma Teşkilatı, ilçemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden her türlü şartta yaptığı çalışmalar ile halkımızın güven ve takdirini kazanmıştır.
Bu denli önemli bir görevi başarıyla yerine getiren Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümünü kutlarken, görevleri esnasında şehit olan teşkilat mensuplarını rahmet ve minnetle, gazilerimizi de saygıyla yâd ediyor, Jandarma Teşkilatı mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

14.06.17