Başkan Çebi’ye 24 Kasım Öğretmenler Günü Ziyareti

Trabzon’un Araklı ilçesinde 24 kasım öğretmenler günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, Yılmaz Çebi Ortaokulu Müdürü Yılmaz Çebi, Müdür Yardımcısı Harun Bayraktar, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ahmet Emrah Erdem, öğrencilerden Derya Çebi, Berat Bekir ve Enes Kamil Aydın ile birlikte Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı Recep Çebi öğretmenlerin ve öğrencilerin ziyaretlerinden oldukça memnun olduğunu söyleyerek; ‘’ Hayatımız boyu gerekli olacak, bizlere yön verecek kültürü öğretmenlerimizden ediniriz. Küçük yaşta bizlere temelini attıkları eğitimle kendimizi geliştirir, kültür sahibi oluruz. Bu sebeple onların verdiği eğitim hayatımızın belli bir noktasıyla sınırlı değildir. Görüldüğü üzere öğretmenlerimiz bizim için çok önemlidir. Toplum olarak gelişmemiz için temeldir öğretmenlerimiz. Değerini anlıyor ve görüyoruz. Sizlersiz bir toplum düşünülemez. Bu vesileyle, sizlerin ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’ nü kutluyor, ebediyete intikal eden ve görevleri başında şehit düşen tüm öğretmenlerimize Allah’ tan rahmet diliyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, Belediye Başkanı Recep Çebi’ye eğitime ve eğitim camiasına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

22.11.17