Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız’ın Acı Günü

Araklı Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız’ın amcası eski il genel meclisi üyesi Yakup Akyıldız hayata gözlerini yumdu. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlığından dolayı hastanede tedavi gören eski il genel meclisi üyesi Akyıldız’ı, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, Belediye Başkan Vekili Hasan Çebi, belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı ziyaret etmişti. Sevenlerini derin bir üzüntüye boğan Yakup Akyıldız’ın cenazesi 20.06.2017 bugün ikindi namazına müteakip Çankaya merkez dere cami önünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi konuyla ilgili olarak yayınlamış olduğu taziye mesajında; ”Belediye Başkan Yardımcım Burhan Akyıldız’ın amcası eski İl Genel Meclisi Üyeliği yapmış olan Yakup Akyıldız amcamız hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Çankaya merkez dere cami önünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir. Yakup Akyıldız amcamıza Allah’tan rahmet dilerken, yakınlarına sabırlar diliyorum. Allah taksiratını affetsin.” ifadelerine yer verdi.

20.06.17