Belediye Başkanı Çebi’den Hemşireler Günü Mesajı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi hemşireler günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Çebi mesajında; Hemşirelik, diğer mesleklerde olduğu gibi, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili bir meslektir. Ekip çalışmasını bilen, el becerisi olan, hızlı çalışan hünerli eller ister; temelinde sevgi, saygı yatar. Hizmet sunumu sırasında karşılaşılan tüm olumsuz tavır ve davranışlara rağmen hemşireler, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak için çalışır. Beden ve ruh sağlığına hizmet veren hemşirelerimizin çaba ve gayretleri her türlü takdirin üzerindedir. Bu vesileyle sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan tüm hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü kutlar, özverili çalışmalarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

12.05.17