BELEDİYE BAŞKANI RECEP ÇEBİ “EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK VERDİK”

ARAKLI MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİNDE AŞIKLAR ŞÖLENİ
Araklı Mehmet akif anadolu lisesi sosyal etkinlikler kapsamında Türkiyede ünü dillere destan olmuş aşık

ların eserlerini seslendirmek üzere Bayburtlu Aşık Süphaniyi Araklıya getirdi. Araklı Belediye başkanı Recep Çebi, millieğitim müdürü Mehmet rıza keskinsoy, Araklı müftüsü Osman zeki Yağcı ve diğer okul müdürleri ve öğrencilerinm katıldığı kalabalık bir izleyici gurubuna konser sundu. Aşık supheninin kopnserini pür dikket dinleyen protokol ve öğrenciler Bayburtlu aşık süphaneyi deyişleri ile çok beğendiler .Okul müdürü Osman gülbeyaz ve müdür yardımcısı halit yakupoğluna bu etkinlik için teşekkür ettiler.
.
BELEDİYE BAŞKANI RECEP ÇEBİ EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK VERDİK DEDİ.
Araklı mehmet akif anadolu lisesi konferans salonunu dolduran izleyicilere seslenen Araklı belediye başkanı Recep Çebi “Araklı da eğitime her zaman destek verdik. Eğitimde ilçemize yeni okullar kazandırılmasını sağladık. Araklı meslek yüksek okuluda tamamlanmak üzere Kısaca eğitime her zaman destek verdik vereceğizde dedi.

Ibrahim Kanli'nin fotoğrafı.

09.04.15