Belediye Başkanı Recep Çebi Erenler Kuran Kursunu Ziyaret Etti

Trabzon Araklı Erenler Kuran Kursu yöneticisi Halil Öksüzali’nin daveti üzerine Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Encümen Ekrem Reis ve 20 mahalle Muhtarı Araklı Erenler Kursunun iftar yemeğinde bir araya geldi. Erenler Kuran Kursu Müdürü Halil Öksüzali yaptığı açıklamada davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdınız hepinize çok teşekkür ediyorum dedi.

Öksüzali açıklamasın söyle sürdürdü ve biz bir zamanlar imkansızlıklarla imtihan olduk ecdadımız bu imtihanı kazandı. Fakat biz bugün bollukla, makamla, imkanla, zenginlikle imtihan ediliyoruz. İnşallah bu imtihanı kaybetmeyiz dedi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada ”Kuran Kurslarımıza her türlü desteği verdik vermeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizle böyle güzel bir ortamda orucumuzu açmak bizleri son derece mutlu etti. İftar yemeğini düzenleyen Halil Öksüzali hocamıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

13.06.17