Belediye Başkanı Recep Çebi Misafirlerini Ağırladı

AK Parti Trabzon Milletvekillerinden Muhammet Balta, Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ve ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Recep Çebi’ye Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. Trabzon Milletvekillerinden Muhammet Balta, Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu ve belediye meclis üyeleri ilçede vatandaşlarla bir araya geldi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi misafirlerine nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

03.08.17