Belediye Başkanı Recep Çebi’den Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi kutlu doğum haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Çebi mesajın; ”Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in hayatının her safhasının, Kur’an-ı Kerim’in mesajını bütün insanlığa iletmekten ibaret olduğunu, İnsanlık ve dünya var oldukça bu mesajın bütün insanlığa yol göstermeye devam edeceğini belirttiği mesajında şu ifadelere yer verdi;”Kutlu Doğum Haftası işte O yüce şahsı tanıyarak hayatımızı ahlakla güzelleştirme ve bu yolda bir tazelenme mevsimidir. Bu anlayıştan hareketle Kutlu Doğum Haftası’nda milletçe düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’in daha iyi anlaşılması için gayret gösteriyoruz. Bu anlamda tüm Araklılı hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı en içten dileklerimle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

20.04.17