Belediye Başkanı Recep Çebi’nin Gaziler Günü Mesajı

Belediye Başkanı Recep Çebi Gaziler günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Çebi mesajında;

”Bu gün Millet olarak şanlı bayrağımızın altında birlik ve beraberlik içinde, bağımsız olarak yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.

Ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bize bıraktıkları bu kutsal emanete kararlılıkla sahip çıkarak ülkemizi en güçlü şekilde geleceğe taşımak için el birliği ile çalışmalıyız.

Geçmişte olduğu gibi günümüzde de vatanımızın bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan şer güçler, 15 Temmuzda bir kez daha ortaya çıkmış Aziz Milletimizin azmi ve kararlılığı karşısında gereken cevabı almıştır.
Bütün terör örgütleri, kahraman güvenlik güçlerimizin canlarını pahasına ortaya koydukları mücadele ile er ya da geç yok olmaya mahkûmdur. Hain terör saldırıları sonucunda gazi olmuş vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize büyük bir gönül ve minnet borcumuz vardır.

Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e Mareşal ve Gazi unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü’nü kutluyor, vatanı için canını ortaya koymaktan kaçınmayan tüm şehitlerimizi saygıyla, gazilerimizi şükranla anıyor, ebediyete intikal etmiş gazilerimize rahmet, aramızda bulunanlara sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

18.09.18