Belediye Başkanımız Recep Çebi’nin Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Belediye Başkanı Recep Çebi mesajında, “Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan minik yavrularımıza, öğretmenlerine, arkadaşlarına ve okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimize 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Çebi mesajına şöyle devam etti; “Öğrencilerimizin hedeflerini daima yüksek tutarak planlı ve düzenli çalışması, öğretmenlerimizin bilgiyi aktaran değil, bilgiye ulaşma yollarını sunan kişiler olmaları, velilerimizin ise her alanda çocuklarına destek vermeleri gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının ilçemize, tüm eğitim çalışanlarımıza, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, başarılı bir eğitim-öğretim yılı temenni ediyorum”

Bu duygu ve düşüncelerle, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı, fedakar öğretmenlerimize emanet ediyor, yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, fedakar ve onurlu mesleği temsil eden öğretmenlerimize ve tüm ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, başarı dileklerimle sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

16.09.18