Bütün Oyunlara Karşı En Sert Cevabı 24 Haziranda Vereceğiz

Trabzon’un Araklı ilçesinde gidilmedik mahalle bırakılmıyor. En yüksek kesimdeki vatandaşlara dahi ulaşılarak onlarla muhabbet ve sohbet ediliyor. Belediye Başkanı Recep Çebi sadece seçimden seçime değil, vatandaşların her daim ayağına gitmeyi ihmal etmiyordu. Erken seçim kararıyla birlikte mahalle ziyaretlerini sıklaştıran Belediye Başkanı Recep Çebi, 24 Haziran erken seçimlerinde Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyor. Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Selçuk Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, belediye meclis üyeleri Hüseyin Kalaycı, Mehmet Öztürk, Ekrem Reis, Hasan Çebi, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi, ilçe yönetimi ve gençlik kolları ile birlikte çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Çebi, 24 Haziranda kurulan tüm oyunlara en sert cevabı vereceklerini ifade etti.

03.06.18